От пускането си на пазара Terra Vega и Terra Flores се превърнаха в най-използваните хранителни вещества в световен мащаб за култивиране на растения с кратък жизнен цикъл и бързорастящи растения в почвени смеси. Съставът на CANNA TERRA е регулиран така, че да отговаря на нуждите на тези видове растения. Terra Vega и Terra Flores съдържат всички необходими хранителни вещества във форма, при която могат да се абсорбират директно, като се гарантира оптималният им прием от самото начало на отглеждането. По време на разработването на хранителните вещества TERRA се обърна голямо внимание на взаимозависимите процеси, които съществуват между подхранването и хранителната среда, вследствие на които вие не следва да имате никакви притеснения относно качеството на хранителните вещества на CANNA през целия период на отглеждане.

CANNA Terra Vega

Развитието на жизнени, млади странични издънки и нормалното развитие на корените се характеризира със здрав и бърз растеж. Това е основата, необходима за постигане на превъзходни резултати. Terra Vega съдържа всички хранителни елементи, необходими за растенията през тази фаза. Продуктът Terra Vega е универсално приложим и е подходящ за ползване с всички видове почвени смеси.

CANNA Terra Flores

Наистина е желателно всички хранителни елементи, необходими за растенията, да са на пряко разположение в правилните пропорции по време на буйната си фаза на цъфтеж. Поради тази причина Terra Flores съдържа всички хранителни елементи, необходими за растенията по време на фазата на цъфтеж. Нуждата на растенията от намаляване на количеството азот, а така също и тяхната нужда от калий и фосфор значително през фазата на растеж. С цел приспособяване към тези променящи се условия Terra Flores съдържа правилните количества от всички микроелементи, които са необходими, за да се отговори на изискванията на растенията и за да се гарантира превъзходен цъфтеж.

Image
CANNA TERRA nutrients and potting mixes

Почвени смеси CANNA TERRA

Искате ли най-доброто от най-доброто? То тогава трябва да изберете почвените смеси на CANNA и техните хранителни вещества TERRA. Предлагат се три вида смеси: CANNA Terra Seedmix за семена и резници, CANNA Terra Professional за начинаещия производител и CANNA Professional Plus за получаване на възможно най-богатата реколта. Тези смеси са повече от идеални по отношение на своята структура и до предварителното торене. Използването им в комбинация със специално разработените хранителни вещества, като например Terra Vega и Terra Flores, ще даде най-добри резултати.

Terra Seedmix

Пълен прогрес при кълняемостта. Семената покълнват единствено благодарение на най-добрите продукти. Поради тази причина CANNA разработи специална смес от семена.

CANNA Terra Seedmix притежава хомогенна структура, която гарантира задържането на големи количества вода. Това означава, че семената ще имат възможност да покълнат в идеални условия. Почвата в CANNA Terra Seedmix е смесена с много чисти кокосови влакна, за да се гарантира, че покълналите семена ще се развият по-бързо, отколкото върху всеки друг хранителен субстрат. Ето защо CANNA Terra Seedmix е отличен продукт за вкореняване на резници!

Terra Professional

CANNA Terra Professional е обогатена хранителна среда, която е в съответствие с най-строгите стандарти на RHP. Тя се отличава от другите субстрати със своите първокласни суровини, с фината си структура и чистота. CANNA Terra Professional е биологичен продукт с хомогенна структура. Той e 100% натурален и в него няма вируси или болести по почвените смеси. Продуктът притежава комплексна водно-въздушна система, която създава идеални условия за почти всеки метод на отглеждане и представлява отличен подобрител на почвени смеси.

Terra Professional Plus

CANNA Terra Professional Plus съдържа 100% органични суровини, всяка от които е от най-високо качество. Висококачественият светъл торф е една от първокласните използвани съставки. Добавена е и дървесна кора, използвана като заместител на перлита. CANNA Terra Professional Plus съдържа микроелементи и хелати, които гарантират защитата на растенията по време на растежа. CANNA Terra Professional Plus е обогатен със специални подхранващи смеси, които съдържат всички необходими за растенията елементи през първата седмица, така че да не се налага допълнително подхранване. Стойностите на EC в съдържанието на една торба CANNA Terra Professional Plus са предварително зададени на ±1,3, а на pH – на ±5,8.) Освен това CAN Terra Professional Plus ускорява растежа и развитието на корените, като поставя растенията в превъзходни условия, даващи им възможност да се противопоставят на болестите и атаките от вредители.

Предотвратете риска от стрес за растенията!

В коренова система, която функционира добре, някои корени ще отмрат и ще се образуват нови. Отмрелите корени образуват идеален хранителен източник за патогените. Веднъж след като патогенните гъби се намножат в отмрелия коренов материал, те представляват заплаха за здравите корени, които може лесно да бъдат атакувани, което ще доведе до рязък спад в броя на функциониращите корени. В резултат на това цялото растение ще бъде поставено в стресова ситуация и растежът му ще спре. Този проблем може да се избегне най-лесно с CANNAZYM. Ензимите в CANNAZYM са гаранция, че отмрелият коренов материал ще се преобразува бързо в минерали и захари. Това е важно, защото тези елементи образуват важен хранителен източник за растенията и почвената среда. Освен това при процеса на гниене се образуват отровни вещества, на които ще се противодейства, като се намалява значително опасността от инфектиране, причинено от патогенни гъби. Също така към CANNAZYM са добавени няколко лесно абсорбиращи се витамини, което ще стимулира растенията да пускат нови корени. Поради тези причини CANNAZYM трябва да се добавя продължително време към подхранващия разтвор, разреден в съотношение 1:400, като се започне от втората седмица на отглеждането.

Image
CANNA Additives

100% на растителна основа

RHIZOTONIC е мощен стимулатор за корените, създаден на растителна основа. Той спомага допълнително за растежа на корените, като по този начин помага на растенията да се развият по-бързо. Поради тази причина , RHIZOTONIC е идеален продукт за резници и растения, които трябва да се засадят в саксии, или за растения, които не са се развили добре, след като са били в състояние на стрес. Освен това RHIZOTONIC съдържа голямо разнообразие от микроелементи, които са благоприятни за растенията. Първите 2 – 3 пъти, когато използвате RHIZOTONIC, трябва да го добавяте към питателната вода в съотношение 1:250 или да го пръскате върху листата.

По-високи добиви

PK 13/14 представлява чиста, високостойностна смес от фосфор и калий, която се дава често през фазата на цъфтеж. Продуктът се прилага на растенията заедно с подхранването от 3 до 4 седмици преди прибиране на реколтата. По време на цъфтежа растенията се нуждаят от допълнително количество фосфор (P) и калий (K), а даването на PK 13/14 ще задоволи тази нужда. PK 13/14 се разтваря много лесно, вследствие на което мигновено достига до растенията. За да се възползвате по най-добрия начин от този продукт, го използвайте заедно с CANNABOOST. Това наистина ще оптимизира резултатите ви!

Етикети :