• Те превръщат отмрелите корени в минерали и захари. Това е важно, защото тези минерали и захари представляват ценен източник на хранителни вещества за растението. CANNAZYM съдържа повече от 12 различни вида ензими, към които са добавени витамини и екстракти от пустинни растения. Тези елементи подобряват приема на хранителни вещества и защитната система на растението. Освен това витамините стимулират производството на хормони.
  • Те спомагат за формирането на нови корени. Лесно абсорбиращите се витамини в CANNAZYM стимулират също така растението да образува нови корени. Това подобрява здравето на растението.
  • CANNAZYM предотвратява образуването на бактерии и вредни плесени. Отмрелите корени образуват идеална среда за развитие на плесени. Те са заплаха за здравите корени. Плесените причиняват стрес на цялото растение, на недораслите растения и на всички новорастящи растения. Освен това CANNAZYM предотвратява гниенето, така че не се образуват токсични вещества и се намалява значително опасността от болести.
  • CANNAZYM подобрява почвената среда. Бързото разграждане на останките от отмрели корени създава балансиран воден режим и добро аериране на кореновата среда.

  CANNAZYM е незаменим в случаите, когато възнамерявате повторно да използвате субстрати за отглеждането на растения. Останките от отмрелите корени бързо ще бъдат разградени и превърнати в полезни хранителни вещества; ще се предотврати развитието на инфекции и ще се подобри връзката между въздуха и водата в кореновата среда. Може да използвате CANNAZYM по време на целия цикъл на растеж.

  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNAZYM
  Налични в/във
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info