• Стимулира растежа на корените на резниците и на пресадените растения.
   Освен че стимулира растежа на корените на вече засадени растения, RHIZOTONIC стимулира и растежа на корените на резниците и на пресадените растения. Различните микроелементи и витамини, като например B1 и B2, стимулират производството на хормони и растежа на корените, като по този начин те стават красиви, силни и бели.
  • Ускорява процеса на кълняемост, когато продуктът се използва за накисване на семената преди засаждане.
   Ако разредите RHIZOTONIC (40ml/10l), може да го използвате за накисване на семената. RHIZOTONIC размеква обвивката на семето, като му помага по-лесно да разпукне и покълне.
  • Засилва цялостния растеж на растението и химичните реакции в растението, за да гарантира израстването на по-здраво и по-силно растение.
   Добрите резултати започват от здравото растение. Поради това че RHIZOTONIC стимулира растежа на корените, той подобрява силата на растението. Това е особено важно през първите седмици от живота на растението, тъй като младите растения са най-уязвими. RHIZOTONIC стимулира по-нататъшното развитие на корените, увеличава устойчивостта на растението към болести и стимулира неговите вътрешни и външни сили.
  • Спомага за процеса на възстановяване на всички растения или резници, които са били подложени на стрес от всякакво естество.
   Много производители са съгласни, че растенията се възстановяват много по-бързо от стресови ситуации, ако листата са били напръскани с RHIZOTONIC. Например такива стресови ситуации биха могли се случат по време на транспортиране или при презасаждане на растенията. RHIZOTONIC също така подобрява състоянието на растенията, които изглеждат нездрави и слабо развити.

  Освен това RHIZOTONIC често се използва за пръскане на листата на растенията и в това си качество може да се разглежда като обикновено средство за повишаване на нивото на pH в резервоарите за торове.

  RHIZOTONIC може да се използва, независимо от това какъв е видът на хранителната среда. Той е подходящ за отглеждане в почвена смес и хидрокултура. Може да го използвате по време на целия цикъл на растеж. От засаждането до беритбата!

  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNA RHIZOTONIC
  Налични в/във
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info