Чисти елементи, стимулиращи цъфтежа

  CANNA PK 13/14 е силно концентрирана смес от фосфор и калий която се използва по време на фазата на цъфтеж. И двата елемента играят голяма роля през генеративната фаза на растенията. Благодарение на специалния си процес на производство CANNA успя да комбинира чист фосфор и калий в много високи концентрации. Това превръща PK 13/14 в продукт, който се предоставя на растението бързо и директно.

  Фосфорът (P) е хранителен макроелемент за всяко растение. Той играе важна роля за метаболизма и за преноса на енергия. През фазата на цъфтеж е необходимо допълнително количество фосфор. Фосфорът укрепва, наред с другото, образуването на клетки в цветовете.

  Калият (K) също е хранителен макроелемент. Той може да се открие в цялото растение и е необходим за голяма част от неговите жизнени дейности. Калият е важен за преноса на вода и хранителни вещества и от него зависят качеството и устойчивостта на растението. Освен това той контролира безброй други процеси, като например производството на захари. Наличието на калий е гаранция, че растението може да произвежда достатъчно захари по време на цъфтежа, което е важен фактор за развитието на цветовете.

  Идеалната комбинация с CANNABOOST

  По време на развитието на растението идва момент, когато нуждата от фосфор и калий нараства значително. Ако CANNA PK 13/14 се дава в този момент, ще задоволите нарастващите нужди на цъфтящото растение, а плодовете му ще достигнат максималното си развитие. CANNABOOST засилва метаболизма и има укрепващ ефект върху PK 13/14. Тази идеална комбинация ще накара растението да цъфти по-буйно.

  Подходящ за всяка хранителна среда

  PK 13/14 се използва за всяка хранителна среда, а впоследствие за отглеждане върху почва, в рециркулационни системи, при отглеждане върху кокос и в системи със стандартно оттичане. PK 13/14 е подходящ за отглеждане на закрито и на открито.

  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNA PK 13/14
  Налични в/във
  250ML
  500ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info