Product info

Защо да използвате CANNA AQUA?

Производители, използващи хидропонни системи, които действително желаят най-добрия сред най-добрите продукти, избират CANNA AQUA. Гамата от продукти CANNA AQUA се състои от торовете CANNA Aqua Vega и Aqua Flores и керамзита CANNA Aqua.

Торовете CANNA Aqua Vega и Aqua Flores са уникални в сравнение с всички други съществуващи хранителни формули. Предимствата на торовете CANNA AQUA:

  • Прецизният хранителен контрол означава високи добиви.
  • Удобен за ползване продукт. Няма нужда от регулиране на pH.

Често задавани въпроси за продуктовата линия

Ще използвам рециркулационна система. Кой продукт би трябвало да си закупя – HYDRO или AQUA?

CANNA разработи специално CANNA AQUA за рециркулационни системи. CANNA HYDRO е нужно да се използва при системи със стандартно оттичане. Моля не бъркайте двете схеми!

Не залагайте всичко на една карта!

Може да използвате две помпи, които да снабдяват растенията с хранителен разтвор, за да сте сигурни, че растенията няма да изсъхнат, в случай че една от помпите се повреди.

Въздух и pH

Ако в резервоара за хранителни вещества има въздушни помпи, запомнете, че те може да повишат pH в него.

Растеж на корените

Наблюдавайте корените внимателно. В противен случай те ще прорастат в дренажните отвори. Ще се получи задръстване на дренажите и системата ще спре да циркулира.

Съхранявайте хранителните вещества на тъмно

Светлината разрушава хелатните съединения на желязото! Поради това е много важно да направите така, че върху хранителния разтвор да не попада ултравиолетова светлина. Освен това светлината стимулира растежа на водораслите в хранителния разтвор, което може да доведе до запушване. Нещо повече, водораслите може да поемат хранителни вещества и да причинят техния недостиг.

Количеството хранителни вещества

Записвайте си количествата хранителни вещества и добавките, които използвате. Така ще имате добра отправна точка за следващия път!

Резервоар за хранителни вещества

Внимателно разредете и регулирайте съдържанието на резервоара за хранителни вещества! Това е важно за растежа, цъфтежа и развитието на растенията и ще ви донесе най-добрите резултати.

Добавяне на киселина във водата

Когато разреждате киселинни продукти, винаги добавяйте киселината към водата. Никога не добавяйте вода към киселината, защото при разтварянето се отделя топлина, която може да доведе до кипене на киселината и пръските ще причинят изгаряне по кожата или очите.

CANNAZYM и глинени камъчета

CANNAZYM удължава живота на керамзитаи на другите хранителни среди, защото разгражда мъртвите корени.

Изплаквайте керамзита

Керамзита може да има високо съдържание на соли. Като го изплакнете с вода, ще отмиете тези вредни соли. Още едно предимство е и фактът, че праховите частици също се отмиват, а те може да предизвикат запушване.

Създайте своя график за отглеждане
Grow Guide