CANNA AQUA

CANNA AQUACANNA AQUA е удобна за ползване гама от продукти, с които се постигат изключителни добиви от рециркулационни системи. При тези системи дренажната вода не изтича, а се използва повторно. Едно от големите предимства на отглеждането на растения в рециркулационни системи е фактът, че една такава система потребява по-малко хранителни вещества и вода, отколкото повечето други системи. Освен това растенията са в пряк контакт с разтвора от хранителни вещества.

С CANNA AQUA се постигат високи добиви поради щателното контролиране на снабдяването с хранителни вещества по време на фазите на растеж и цъфтеж на растенията. Ето защо не е изненадващ фактът, че във Великобритания – където повечето производители работят със затворени хидропонни системи – по-голямата част от производителите на хидрокултури избират торовете CANNA AQUA и керамзита CANNA AQUA.

Предимствата на CANNA AQUA

aqua_advantages_content_1

Производители, използващи хидропонни системи, които действително желаят най-добрия сред най-добрите продукти, избират CANNA AQUA. Гамата от продукти CANNA AQUA се състои от торовете CANNA Aqua Vega и Aqua Flores и керамзита CANNA Aqua.

Торовете CANNA Aqua Vega и Aqua Flores са уникални в сравнение с всички други съществуващи хранителни формули. Предимствата на торовете CANNA AQUA:

  • Прецизният хранителен контрол означава високи добиви.
  • Удобен за ползване продукт. Няма нужда от регулиране на pH.

Указания за отглеждане

Съвет Регулиране на pH

Продуктите, предназначени да регулират pH, са концентрирани продукти. Понякога е трудно от първия път да се регулира pH правилно. За улеснениеда улесните живота си, разредете една част от pH регулатора с десет части вода и използвайте получения разтвор, за да регулирате pH на работния разтвор в резервоара за хранителни вещества.

AQUA InfoPaper

AQUA InfoPaper

Какво още да знаем за CANNA AQUA? На тази информационна страница се обяснява всичко, което искате да знаете за отглеждането на растения в рециркулационни системи.