CANNA AQUA

CANNA AQUACANNA AQUA е удобна за ползване гама от продукти, с които се постигат изключителни добиви от рециркулационни системи. При тези системи дренажната вода не изтича, а се използва повторно. Едно от големите предимства на отглеждането на растения в рециркулационни системи е фактът, че една такава система потребява по-малко хранителни вещества и вода, отколкото повечето други системи. Освен това растенията са в пряк контакт с разтвора от хранителни вещества.

С CANNA AQUA се постигат високи добиви поради щателното контролиране на снабдяването с хранителни вещества по време на фазите на растеж и цъфтеж на растенията. Ето защо не е изненадващ фактът, че във Великобритания – където повечето производители работят със затворени хидропонни системи – по-голямата част от производителите на хидрокултури избират торовете CANNA AQUA и керамзита CANNA AQUA.

Предимствата на CANNA AQUA

aqua_advantages_content_1

Производители, използващи хидропонни системи, които действително желаят най-добрия сред най-добрите продукти, избират CANNA AQUA. Гамата от продукти CANNA AQUA се състои от торовете CANNA Aqua Vega и Aqua Flores и керамзита CANNA Aqua.

Торовете CANNA Aqua Vega и Aqua Flores са уникални в сравнение с всички други съществуващи хранителни формули. Предимствата на торовете CANNA AQUA:

  • Прецизният хранителен контрол означава високи добиви.
  • Удобен за ползване продукт. Няма нужда от регулиране на pH.

Указания за отглеждане

Съвет CANNAZYM

CANNAZYM удължава живота на керамзитаи на другите хранителни среди, защото разгражда мъртвите корени.

AQUA InfoPaper

AQUA InfoPaper

Какво още да знаем за CANNA AQUA? На тази информационна страница се обяснява всичко, което искате да знаете за отглеждането на растения в рециркулационни системи.