CANNA е производител на торове и субстрати, използвани при отглеждането на бързорастящи растения. От самото основаване на компанията в началото на 90-те години на миналия век всички продукти най-напред се тестват научно, преди да се пуснат на пазара. Но още преди създаването на компанията нейните основатели извършваха новаторска научноизследователска работа с растения.

CANNA държи цялата производствена верига в собствените си ръце. От развойната до научноизследователската дейност, като се премине през маркетинга и продажбите и се стигне до производствената линия, щадяща околната среда. CANNA разполага също така със собствен логистичен отдел и, разбира се, с лаборатория. Тук отдадени на науката учени разкриват тайните на природата. Любовта към растенията е видна в качествените продукти на CANNA. Появата на всеки един продукт на пазара се предхожда от години интензивна изследователска работа.

Качеството се доказва само

На престижното годишно изложение в Холандия за производителите на хидропонни и саксийни почвени смеси CANNA получи първа награда за своите революционни растителни продукти.

Ние сме холандски експерти и международно признат лидер в интелигентните растителни технологии за отглеждане на вашите любими растения в кокосови, хидропонни и саксийни почвени смеси.

Това, което предлагаме, е комбинация от здрав разум и рядко срещана всеотдайност. От 1979 г. насам основателят на нашата компания търси във всички кътчета на света “активни” растения и минерали, които да подобрят здравето и живота на растенията. Дългогодишният ни опит, присъщото ни вдъхновение, както и най-съвременните високотехнологични изследвания в областта на растенията ни помогнаха да намерим ефективни формули, които дават възможност и гарантират на всички, включително на опитните производители, да постигат изумителни резултати! Нашите авангардни хранителни продукти за растения са екологично чисти, несложни, лесни за ползване и не нанасят вреди на околната среда.

Всеки продукт на CANNA е създаден с любов, за да ви предложи възможно най-високия добив при използването на конкретна хранителна среда или метод. Тайната зад интелигентните продукти на CANNA се крие във внимателно балансираната и интегрирана смес от най-фините основни елементи и микроелементи, съдържащи се във всяка хранителна среда и комбиниран тор.

Понастоящем продуктите на CANNA се предлагат в Европа, Австралия, Северна Америка, Средния Изток и Африка. Производителите в цял свят отреждат на нашата търговска марка 1-во място в областта на растителните технологии. Качеството се доказва само!

“Да бъдем скромни”

е израз, който важи изцяло за CANNA. Въпреки че в днешно време големият рекламен шум се превръща в правило, да се потупваме по-гърба, не е в наш стил. Предпочитаме нашите продукти да говорят сами за себе си. Фактът, че професионалните производители в четиринадесет държави остават верни на CANNA и че нашите продукти се предлагат в над 95% от магазините за растениевъдство представлява за нас логично доказателство, че нашата философия носи своите плодове.

Професионализъм

Екипният дух и любовта към растенията са само ключовите думи, които характеризират бизнес философията на CANNA. Сигурно е очевиден фактът, че CANNA е много повече от обикновен производител на торове. Уникалното в нашата практика на отглеждане на растения е, че държим целия производствен процес в собствените си ръце. От развойната до научноизследователската дейност, като се премине през уникалната щадяща околната среда производствена линия и се стигне до изключително бързото разрастване на нашия отдел за доставки. В качеството си на единствен производител на хранителни вещества CANNA разполага със своя собствена лаборатория и изследователски области, в които нашите учени ежедневно разкриват тайните на природата. Считаме, че държейки в ръце колкото е възможно повече фактори, ще бъдем в позицията да предложим продукт с неизменно високо качество.

Отговорно вървим напред

Въз основа на десетилетията опит в областта на растениевъдството и значителната съвместна работа с други пионери в същата област, CANNA събра огромен потенциал от знания, които нямат равни на себе си в практиката на оглеждане на растения и дори отвъд нея. Тази рядка комбинация от професионални знания и ентусиазъм доведе – в рамките на седем години – до създаването на серия от продукти с много високо качество. Нито един продукт на CANNA не се пуска на пазара случайно. Единствено когато сме 100% сигурни, че даден продукт ще демонстрира оптимална ефективност, ние го пускаме на пазара.

Но за нас това все още не е достатъчно. За да сме сигурни, че няма да има неприятни изненади, трябва да сме сигурни как се представя даден продукт. Освен това провеждаме обстойно изследване сред хора от различни държави, които работят в областта на растениевъдството с цел да изготвим списък с всички възможни условия. Поради тази причина никога няма да прибързаме да пуснем на пазара даден продукт, колкото и изкушаващо да изглежда това, особено на пазар, на който проблемите на деня много често водят до краткосрочен рекламен шум.

About us

Продукти, предназначени за професионалисти

Считаме, че истинският специалист знае как да оцени стойността на професионалния ни подход. На мнение сме, че този, който гледа сериозно на растениевъда, гледа на разработването на нов продукт със същата сериозност. И че това не е процес, който може да се завърши в рамките на няколко седмици.

За CANNA научните изследвания са също от голямо значение. В края на краищата това носи значителни ползи за крайния потребител. Поради тази причина ние влагаме толкова време, колкото е необходимо за разработването на нов продукт – средно около две години. Период, през който екип от отлично подготвени специалисти пресяват неуморно всички аспекти на даден нов продукт. Фактът, че поставяме толкова голям акцент върху този въпрос означава, че заставаме зад своите продукти с гордо изправени чела. Освен това нещата не свършват с продажбата на даден продукт.

За нас гаранционното обслужване е неделима част от стопанската ни дейност. Държим пряк контакт с крайните потребители посредством мрежата си от търговски посредници, като гледаме изключително сериозно на проблемите на потребителите.
Отзивите, идващи от полевата работа, не са само приятно допълнение към научните изследвания. Най-голямото удовлетворение от нашата работа е да видим, че клиентът е доволен от постигнатия краен резултат.

Пионерите

Основателите на CANNA не бяха удовлетворени от съществуващата по онова време много ограничена гама от торове. Затова те разработиха тор, който бързо постигна успех. Един собственик на магазин забеляза, че качеството на културите, отглеждани върху минерална вата, която му беше предложена, се е повишило значително. Тези резултати бяха посрещнати толкова добре, че първите два продукта близнаци на CANNA – CANNA Vega и CANNA Flores (в момента се продава под името CANNA Hydro Vega/Flores) бързо влязоха в производство.

Това отбеляза началото на бизнес, който в рамките на няколко години разработи най-иновативните и надеждни константи, използвани в практиката на отглеждане на растения. Този иновативен подход се доказа не само в производството на конкретни продукти. CANNA изпълнява пионерска функция и по отношение на изпипването на детайлите. Единият резултат, въведен от CANNA, представлява стандартното съотношение 1:250 на разреждане на торовете.