Product info

Защо да използвате CANNA COCO?

Производители, използващи кокос, които действително желаят най-добрия сред най-добрите продукти, избират CANNA COCO. Това е комплексна комбинация от висококачествени кокосови субстрати и торове, които гарантират най-добрите резултати. Предимствата на CANNA COCO:

  • CANNA COCO стимулира развитието на корените
  • Еко-съобразен
  • Отглеждане, което не изисква усилие
  • CANNA COCO съхранява водата и хранителните вещества

Често задавани въпроси за продуктовата линия

Големи растения

Не засаждайте прекомерно много растения на един квадратен метър. Подхранвани с продукта Coco на CANNA, при нормални условия те израстват по-едри и ще им бъде нужно повече пространство, отколкото на растенията, отглеждани върху минерална вата или почва за саксийни растения.

Съхранявайте хранителните вещества на тъмно

Светлината разрушава хелатните съединения на желязото! Поради това е много важно да направите така, че върху хранителния разтвор да не попада ултравиолетова светлина. Освен това светлината стимулира растежа на водораслите в хранителния разтвор, което може да доведе до запушване. Нещо повече, водораслите може да поемат хранителни вещества и да причинят техния недостиг.

Количеството хранителни вещества

Записвайте си количествата хранителни вещества и добавките, които използвате. Така ще имате добра отправна точка за следващия път!

Резервоар за хранителни вещества

Внимателно разредете и регулирайте съдържанието на резервоара за хранителни вещества! Това е важно за растежа, цъфтежа и развитието на растенията и ще ви донесе най-добрите резултати.

COGr

Когато отглеждате растения в тави с контролирана дренажна система, по-лесно е първо да направите дренажните прорези, след което да обърнете кокосовия субстрат COGr и да напълните контейнера с буферния разтвор.

Добавяне на киселина във водата

Когато разреждате киселинни продукти, винаги добавяйте киселината към водата. Никога не добавяйте вода към киселината, защото при разтварянето се отделя топлина, която може да доведе до кипене на киселината и пръските ще причинят изгаряне по кожата или очите.

Поливане CANNA COCO

Не е необходимо да се извършва поливане с CANNA COCO преди засаждането. Препоръчително е да напоите кокоса по капков път с хранителния разтвор (2 мл CANNA Coco A & 2 мл Coco B /литър; pH 5,2 – 6,2), докато не започне да се дренира. Кокосът вече съдържа достатъчно хранителни вещества и вода за няколко дни. Освен това подходящата температура (20 – 25 °C) и високата влажност на въздуха са гаранция за оптимално начало на отглеждането.

Създайте своя график за отглеждане
Grow Guide