• Субстратът може да се използва няколко пъти. Впоследствие той може да намери приложение като добавка за почвени смеси.
  • Той е щадящ околната среда и отговаря на строгите изисквания на R.H.P..
  • Слабовете CANNA Coco са органични продукти с хомогенна структура, без наличие на химически добавки, вируси и болести.
  • За разлика от кокосовите фибри, които също се използват в градинарството, слабовете CANNA Coco са без фибри и се предлагат под формата на фини влакна. Това подобрява качеството и добива.
  • Плочките CANNA Coco съдържат сложна смесица от вода/въздух, която предоставя идеални условия почти за всеки метод на отглеждане.

  Плочките CANNA Coco съдържат същия кокосов продукт като CANNA Coco Professional Plus!

  Слабомете CANNA COCO са фантастична хранителна среда за растенията, която предлага много предимства на градинаря и неговите растения. CANNA COCO е 100% натурален продукт, произведен от кокосови орехи, отглеждани в Индия. По време на производствения процес качеството на продуктите се контролира постоянно, за да се получат продукти с високо качество.

  Инструкции за потребителя

  Дневно използвайте около 5l от торовия разтвор CANNA COCO на m2 (при напълно израсли растения). За по-големи растения минималното количество е 5l. По-голямата саксия прави кореновата среда по-стабилна. Не забравяйте да осигурите достатъчно място за оттичане в саксиите си. По възможност поставете тънък слой керамзит CANNA AQUA на дъното на саксията за по-добро оттичане.

  Слабовете CANNA Coco са висококачествен продукт, който е в съответствие с най-високите стандарти на RHP (Сертифициращ орган за почвите за саксийни растения, използвани с търговска цел). Неговият ненадминат първичен материал, структурното му съдържание и неговата чистота го превръщат в отличен субстрат. CANNA COCO е съставен от 45% целулоза, която му придава дълготрайни физически качества. Водно-въздушният комплекс съдържа 73% вода и 23% въздух. Освен това смлените кокосови орехи се буферират предварително съгласно специална процедура. Това е необходимо, за да се постигнат оптимални условия за растеж, което осигурява възможно най-доброто развитие на вашите растения.

  Използвайте слабове CANNA Coco с подходящия вид тор и можете да сте сигурни, че инвестирате в качествени и сигурни продукти!

  • Пластмасовата торба може да се рециклира.
  • CANNA COCO е 100% натурален продукт, произведен от смлени кокосови орехи.
  • Вместимост: 12l
  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNA Coco Slabs
  Налични в/във
  1 Meter
  Сертификация
  Image
  Product info