Благодарение на специалните характеристики на кокосовия субстрат CANNA COCO не се предлага с отделните разновидности Vega и Flores, но притежава уникална формула както за фазата на растеж, така и за фазата на цъфтеж. Не бихме могли да улесним повече нещата! Продуктът CANNA COCO е лесен за употреба, разтваря се директно и е изключително подходящ за отглеждане на растения във всички напоителни системи, като например системите със 'стандартно оттичане', и прекатващите системи.

  Продукт, богат на елементи с висока стойност

  След дългогодишни научни изследвания в областта на почвените смеси и анализа на дренажните системи и на листната маса, CANNA отбеляза успех в това, че е първата компания, разработила тор, който е насочен специално към характеристиките на кокосовите субстрати. CANNA COCO е съставен от висококачествени минерали. CANNA COCO съдържа натурални хелати, хуминови и фулвинови киселини, които позволяват на растението да абсорбира хранителни вещества по оптималния начин. От години насам производителите от цял свят изразяват своя ентусиазъм относно изключителния растеж и обилния цъфтеж, постигнат с CANNA COCO.

  Защо се наричат “хранителни вещества А&B”?

  Хранителните вещества CANNA COCO се състоят от две части – A и B. Имаме причина да ги разделим на две части. Оказва се, че ако някои от елементите в част А и част В се поставят заедно по едно и също време, те се утаяват и растението не може да ги абсорбира. Ето защо би трябвало първо да добавите компонента А и след това – компонента В!

  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNA Coco A & B
  Налични в/във
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info