• CANNA Coco Natural е органичен продукт, който е съвсем леко буфериран и не съдържа вируси или болести по почвата.
  • CANNA Coco Natural има превъзходна водно-въздушна система, която осигурява идеални условия за прилагане на този метод на отглеждане на растения.
  • CANNA Coco Natural може да се използва многократно.

  CANNA Coco Natural = качество

  CANNA Coco Natural се произвежда по същия начин както CANNA Coco Professional Plus. CANNA Coco Natural е съставен от 100% кокосови влакна, добити в Индия по време на обработката на кокосови орехи. Производственият процес е предмет на строг качествен контрол, така че можем да гарантираме качеството на този продукт.

  По-малко буфериране означава повече контрол

  Буферирането на CANNA Coco Natural не е толкова обилно, колкото при CANNA Coco Professional Plus. Това означава, че имате повече контрол върху процеса на буфериране и въздействате в по-голяма степен върху растежа и цъфтежа на растението. Ако желаете предварително да буферирате този кокосов субстрат до същото ниво, което има неговият елитен братовчед, си заслужава да хвърлите едно око на буферния разтвор CANNA COGr.

  Благодарение на лекото буфериране, както и на лекото предварително накисване, този продукт е много по-лек. Това означава, че в торбата има по-малко вода. Този продукт тежи 11 – 12 кг и поради това е лесен за транспортиране. Единствено трябва да го оставите да поеме вода малко повече в помещението за отглеждане на растения.

  Най-важното е, че това е много надежден продукт. Просто не се използва толкова лесно, колкото с CANNA Coco Professional Plus. Кой от двата ще предпочетете, решавате вие.

  CANNA Coco Natural е качествен продукт, който отговаря на строги градинарски стандарти. Чистотата на използваните суровини го отличава от другите кокосови субстрати. CANNA COCO Natural съдържа 45% целулоза, която е гаранция, че физическите характеристики ще се запазят за дълъг период от време. Съотношението вода/въздух е 73%/23%. Освен това хранителната среда предлага идеални условия за отглеждане, защото кокосовите влакна се изплакват и буферират. Това дава възможност на растението да се развива бързо още от началото на процеса на отглеждане.

  Инструкции за потребителя

  Използвайте саксии с вместимост поне 5l. Колкото е по-голяма саксията, толкова по-постоянна е кореновата среда.

  Ако използвате субстрата CANNA COCO Natural в комбинация с торовете от поредицата продукти на CANNA, предназначени за тази цел, това означава, че инвестирате в качествени и сигурни продукти!

  • Пластмасовата опаковка е 100% рециклируема.
  • CANNA COCO Natural е 100% натурален продукт, произведен от кокосови орехи.
  • Вместимост: 50l
  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNA Coco Natural
  Налични в/във
  50L
  Сертификация
  Image
  Product info