Product info

Защо да използвате CANNA TERRA?

Продуктът CANNA TERRA е специално разработен за отглеждане на растения в почвени смеси, при които основната съставка е торф. Предимствата на CANNA TERRA:

  • Високи добиви
  • Лесен за употреба и идеален за производители с малък опит
  • Хранителните вещества TERRA се абсорбират бързо
  • По-добър растеж и цъфтеж

Често задавани въпроси за продуктовата линия

Почвена смес

Имате ли проблеми с почвена смес, която се сбива, след което трудно абсорбира водата? Това може да се преодолее с лекота, като смесите COCO с почвената смес, което ще гарантира, че водата отново ще започне да се абсорбира лесно.

Температура и pH

За да се гарантира добро развитие на корените, водата в хранителния разтвор трябва да бъде между 18 – 22°C. Когато тя е под 15°C, абсорбиращата способност на корените бързо намалява, което води до по-малък добив. Ако торовете се смесят със студена вода, то тогава нивото на pH ще се покачи при затопляне на водата. В този случай може да се избегне високата стойности на pH, като от самото начало се зададе малко по-ниска.

Почвените смеси на CANNA

Колкото повече хранителни вещества са добавени предварително към почвената смес, толкова по-трудно ще бъде на резниците да ги поемат. Този проблем може да се избегне, като използвате почвените смеси на CANNA.

Съхранявайте хранителните вещества на тъмно

Светлината разрушава хелатните съединения на желязото! Поради това е много важно да направите така, че върху хранителния разтвор да не попада ултравиолетова светлина. Освен това светлината стимулира растежа на водораслите в хранителния разтвор, което може да доведе до запушване. Нещо повече, водораслите може да поемат хранителни вещества и да причинят техния недостиг.

Количеството хранителни вещества

Записвайте си количествата хранителни вещества и добавките, които използвате. Така ще имате добра отправна точка за следващия път!

Резервоар за хранителни вещества

Внимателно разредете и регулирайте съдържанието на резервоара за хранителни вещества! Това е важно за растежа, цъфтежа и развитието на растенията и ще ви донесе най-добрите резултати.

Електропроводимост (EC)

Особено високите стойности на EC увеличават опасността от прегаряне, по-специално за растенията, които се намират непосредствено под осветителното тяло. За да се намали рискът от прегаряне, почвата за саксийни растения може да се промива с CANNAZYM.

CANNA Terra Flores

Преминете от CANNA Terra Vega на CANNA Terra Flores, когато започнат да се развиват цветовете. При нормални обстоятелства това се извършва, след като растенията са били под осветление в продължение на 12 часа дневно за период между 1 и 3 седмици.

Добавяне на киселина във водата

Когато разреждате киселинни продукти, винаги добавяйте киселината към водата. Никога не добавяйте вода към киселината, защото при разтварянето се отделя топлина, която може да доведе до кипене на киселината и пръските ще причинят изгаряне по кожата или очите.

Добавяне на CANNAZYM към вашата среда за засаждане

CANNAZYM може да се прилага продължително време, като това се постига най-лесно, като го смесите с подхранващия разтвор в съотношение 2,5 мл/литър; 1:400, или като го прилагате веднъж седмично в съотношение 10 мл/литър; 1:100. Друга възможност е да добавите CANNAZYM към резервоара за хранителни вещества, когато той е пълен само 25% при съотношение 10 мл/литър; 1:100. CANNAZYM също така прави почвената смес по-подходяща за повторна употреба.

Създайте своя график за отглеждане
Grow Guide