• Изключителни, високостойностни органични съставки, като например рехавия торфен мъх, в който няма болестотворни организми.
  • Тези съставки също така стимулират развитието на корените и образуването на по-дебели стебла.
  • По-високи добиви. По-бързият метаболизъм в комбинация с ниския процент на заболеваемост са гаранция за по-голямо производство.

  Тези характеристики и другите предимства правят CANNA Terra Professional особено подходяща за отглеждане на растения.

  Разрохкайте CANNA Terra Professional и напълнете саксиите, като окажете лек натиск върху хранителната среда. Добавете вода, докато не започне да се отцежда леко отдолу, след което засадете растението в CANNA Terra Professional.

  Поливане

  В зависимост от размера на саксията, условията на отглеждане и стадия на развитие на растението, регулирайте количеството вода, необходимо за нуждите на съответното растение. При нормални условия възрастните растения изпаряват 4 – 6 литра вода дневно на квадратен метър.

  При по-големи растения използвайте саксии с вместимост 5 литра или повече. Колкото е по-голяма саксията, толкова по-постоянна е кореновата среда. Ако използвате системи със стандартно оттичане, се уверете, че оттичането е достатъчно; може да поставите тънък слой керамзит на дъното на саксията за по-добър приток на въздух и за по-добро оттичане.

  CANNA Terra Professional е продукт, хомогенен по структура, натурален и без наличие на вируси и болести по почвата. CANNA Terra Professional разполага със сложна водно-въздушна система, която създава идеални условия практически за всяка форма на култивиране на растения. След като бъде използвана, CANNA Terra Professional се превръща в отличен подобрител за почвени смеси.

  • Опаковъчният пластмасов материал на CANNA Terra Professional е 100% рециклируем.
  • Да се съхранява на хладно и сухо място.
  • Да не се излага на температури под 4°C.
  • Вместимост на торбите: 25l и 50l
  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNA Terra Professional
  Налични в/във
  50L
  Image
  Product info