• По-добър добив
   CANNABOOST стимулира развитието на нови цветове. Поради това плодовете може да станат по-тежки от обикновено. Тъй като узряването на плодовете също така протича като по-постепенен процес, резултатът от това е по-еднородна реколта. Особено интересен факт относно CANNABOOST е, че той не гарантира получаването на по-високи добиви, но вкусът на плодовете е гарантирано по-добър. Допълнителен продукт за производителя, ползващ продуктите на CANNA!
  • Подходящ за употреба с всички видове хранителни среди и субстрати
   CANNABOOST е универсален стимулатор на цъфтежа, което означава, че може да се използва във всяка една система за отглеждане и в комбинация с всеки вид подхранване без изключение. Освен че CANNABOOST може да се добавя към субстрата, той може също така да се използва за пръскане на листата (листно подхранване). Предимството на това е, че растението може да абсорбира стимулатора на цъфтежа директно през листата.
  • Дори по-добри добиви в комбинация с PK 13/14
   CANNABOOST не е тор, а добавка, която засилва фотосинтезата. Това гарантира, че плодовете ще се формират по-бързо. Наличието на хранителни вещества е много важно за постигане на оптимални резултати с CANNABOOST. Наличието на всички хранителни вещества е гарантирано с торовете на CANNA. Могат да се постигнат дори по-добри резултати, като се използват торовете на CANNA в комбинация с CANNA PK 13/14. Tова е така, защото PK 13/14 предоставя на растението допълнителни елементи, нужни за цъфтежа, като същевременно CANNABOOST гарантира, че растението притежава необходимата енергия, за да използва тези елементи.
  • По-добро узряване и укрепена имунна система
   CANNABOOST съдържа стимулатори на цъфтежа, които гарантират обилен цъфтеж. Той също така съдържа натурални регулатори на цъфтежа, които спомагат за развитието на по-еднородни плодове, както и за по-стабилното завършване на цъфтежа. Благодарение на подобреното регулиране на енергията, растението разполага и с достатъчно енергия да се бори с болестите. Ако на точното място няма никаква енергия, болестите ще атакуват често, и то точно в момента, когато ще е пагубно за реколтата.
  • По-плътен и по-силен вкус
   С CANNABOOST се гарантират по-високи добиви и изключителен вкус. В днешно време добрата реколта не се изразява само чрез мерните единици за тегло. Качеството започва да играе все по-важна роля и това също означава, че вкусът става все по-важен. Ускоряването на скоростта на фотосинтезата ускорява в голяма степен производството на захари в плодовете. Това прави вкуса по-сладък, а натуралните аромати в плодовете ще се образуват в по-големи концентрации. По-силната миризма на етерични масла в плодовете свидетелства за по-голям обем на реколтата.

  Повечето стимулатори са просто допълнителни хранителни вещества. Обаче истинските стимулатори като CANNABOOST действително засилват метаболизма на дадено растение и го правят по-здраво. CANNABOOST е продукт от “новото поколение стимулатори”.

  С този продукт ние потвърдихме отново, че качеството се доказва само!

  Additional info

  Допълнителна информация

  Image
  CANNABOOST Accelerator
  Налични в/във
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info