CANNA COGr

CANNA COGrОсвен стандартните продукти CANNA COCO,има също и CANNA COGr. Това е продуктова линия за торове и специален кокосов субстрат, наречен блокче CANNA COGr. Кокосовият субстрат притежава същите качества като тези на останалите субстрати на CANNA, но е с по-едра структура, която е особено подходяща за опитния потребител на кокосови субстрати. Има една специална продуктова линия за торове - CANNA COGr, която се нарича CANNA COGr Vega и CANNA COGr Flores. За блокчето COGr е необходим също така и специален буферен разтвор.

Предимствата на CANNA COGr

coco_advantages_content_1

COGr е нова и революционна продуктова линия, чиито продукти са получени от кокосови орехи, използвана за отглеждане на растения. Тя е идеалният избор за опитния и взискателен производител. Предимствата на CANNA COGr:

  • Дава на производителя пълен контрол. Производителят може да буферира, да прилага хранителните вещества и дори да определя колко време да остави растенията да растат или цъфтят. По този начин добивите могат да се подобрят в значителна степен.
  • По-високи добиви. Порестата структура на слабовете COGr прави възможно получаването на по-високи добиви с по-малко хранителни вещества.

Указания за отглеждане

Съвет CANNAZYM

Никога не разреждайте по-голямо количество CANNAZYM, отколкото ще използвате в рамките на 10 дни.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Какво още да знаем за CANNA COCO? На тази информационна страница се обяснява всичко, което искате да знаете за отглеждането на растения в кокос. Отглеждането на растения в кокос е най-популярният метод както за професионални производители, така и за любители.