CANNA COCO

CANNA COCOCANNA COCO е продуктова линия за торове и субстрати, специално разработени за отглеждане на растения в кокос. CANNA COCO беше първата продуктова линия за култивиране на растения в кокос. Днес тя е най-популярната продуктова линия за отглеждане на растения както за професионални производители, така и за любители.

Освен стандартната продуктова линия COCO, се предлага също и CANNA COGr. Тази линия включва специално блокче COGr и е идеална за опитния и взискателен производител.

Предимствата на CANNA COCO

coco_advantages_content_1

Производители, използващи кокос, които действително желаят най-добрия сред най-добрите продукти, избират CANNA COCO. Това е комплексна комбинация от висококачествени кокосови субстрати и торове, които гарантират най-добрите резултати. Предимствата на CANNA COCO:

  • CANNA COCO стимулира развитието на корените
  • Еко-съобразен
  • Отглеждане, което не изисква усилие
  • CANNA COCO съхранява водата и хранителните вещества

Указания за отглеждане

Съвет Поливане

Не е необходимо да се извършва поливане с CANNA COCO преди засаждането. Препоръчително е да напоите кокоса по капков път с хранителния разтвор (2 мл CANNA Coco A & 2 мл Coco B /литър; pH 5,2 – 6,2), докато не започне да се дренира. Кокосът вече съдържа достатъчно хранителни вещества и вода за няколко дни. Освен това подходящата температура (20 – 25 °C) и високата влажност на въздуха са гаранция за оптимално начало на отглеждането.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Какво още да знаем за CANNA COCO? На тази информационна страница се обяснява всичко, което искате да знаете за отглеждането на растения в кокос. Отглеждането на растения в кокос е най-популярният метод както за професионални производители, така и за любители.