CANNA COCO

CANNA COCOCANNA COCO е продуктова линия за торове и субстрати, специално разработени за отглеждане на растения в кокос. CANNA COCO беше първата продуктова линия за култивиране на растения в кокос. Днес тя е най-популярната продуктова линия за отглеждане на растения както за професионални производители, така и за любители.

Освен стандартната продуктова линия COCO, се предлага също и CANNA COGr. Тази линия включва специално блокче COGr и е идеална за опитния и взискателен производител.

Предимствата на CANNA COCO

coco_advantages_content_1

Производители, използващи кокос, които действително желаят най-добрия сред най-добрите продукти, избират CANNA COCO. Това е комплексна комбинация от висококачествени кокосови субстрати и торове, които гарантират най-добрите резултати. Предимствата на CANNA COCO:

  • CANNA COCO стимулира развитието на корените
  • Еко-съобразен
  • Отглеждане, което не изисква усилие
  • CANNA COCO съхранява водата и хранителните вещества

Указания за отглеждане

Съвет Регулиране на pH

Продуктите, предназначени да регулират pH, са концентрирани продукти. Понякога е трудно от първия път да се регулира pH правилно. За улеснениеда улесните живота си, разредете една част от pH регулатора с десет части вода и използвайте получения разтвор, за да регулирате pH на работния разтвор в резервоара за хранителни вещества.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Какво още да знаем за CANNA COCO? На тази информационна страница се обяснява всичко, което искате да знаете за отглеждането на растения в кокос. Отглеждането на растения в кокос е най-популярният метод както за професионални производители, така и за любители.