CANNA Terra Professional Plus

CANNA Terra Professional е възможно най-чистата почвена смес за отглеждане на растения. Тя дава също така най-добри резултати и с хранителните вещества CANNA TERRA. Нейната формула е специално разработена за варианти на отглеждане на закрито, тоест в помещение. Разбира се, тя дава добри резултати и на открито.

Предимствата на CANNA Terra Professional Plus

  • CANNA Terra Professional Plus се състои от рехав торфен мъх и някои видове дървесна кора, които имат антисептично действие. Те стимулират по изключителен начин развитието на корените и образуването на по-дебели стебла.
  • Освен това по-бързият метаболизъм в комбинация с ниския процент на заболеваемост са гаранция за по-голямо производство.
  • Тази хранителна среда е приспособена по отношение на pH- за дългосрочен контрол, като съдържа калций в достатъчно голямо количество за целия жизнен цикъл. В него има изходно количество минерални торове, които регулират началното ниво на хранителните вещества до добри начални количества, като коригира съотношението между тях така, че да работят чудесно с торовете CANNA TERRA.
  • Специалната структура позволява на хранителната среда на получи оптимални количества въздух и вода.
  • CANNA Terra Professional Plus съдържа микроелементи и хелати, които предпазват растенията по време на растежа.

Разрохкайте CANNA Terra Professional Plus и напълнете саксиите, като окажете лек натиск върху хранителната среда. Добавете вода, докато не започне да се отцежда леко отдолу, след което засадете растението в CANNA Terra Professional Plus.

CANNA Terra Professional Plus

Указания за употреба

Поливане

В зависимост от размера на саксията, условията на отглеждане и стадия на развитие на растението, регулирайте количеството вода, необходимо за нуждите на съответното растение. При нормални условия възрастните растения изпаряват 4 – 6 литра вода дневно на квадратен метър.

При по-големи растения използвайте саксии с вместимост 5 литра или повече. Колкото е по-голяма саксията, толкова по-постоянна е кореновата среда. Уверете се, че оттичането е достатъчно; може да поставите тънък слой хидрогранули на дъното на саксията за по-добър приток на въздух и за по-добро оттичане.

  • Опаковъчният пластмасов материал на CANNA Terra Professional е 100% рециклируем.
  • Да се съхранява на хладно и сухо място.
  • Да не се излага на температури под 4ºC.
  • Вместимост на торбата: 50l.