CANNA Aqua Vega

CANNA Aqua Vega е бързодействащ тор за растения, който съдържа всички основни елементи, необходимо за оптималното им отглеждане. Фазата на растеж е важна, защото тогава растенията полагат основите на буйния цъфтеж и богатия добив. Aqua Vega се използва при рециркулационни системи , като например системите от типа NFT или приливните и отливните системи.

Предимствата на CANNA Aqua Vega

  • Aqua Vega е лесен за употреба и се разтваря директно. Хранителният състав на Aqua Vega съдържа стабилизатори на pH, така че не е необходимо да регулирате pH.
  • Aqua Vega е гаранция, че растенията ви ще се развият силни, ще покажат съществен скок в развитието си и прорастването на обилни корени.
  • Директно абсорбиращите се азотни съединения, висококачествените хелатиращи агенти на Fe-EDDHA и микроелементите са гаранция, че цъфтежът ще започне по идеалния за вас начин.

Защо се наричат “хранителни вещества А&B”?

Торовете CANNA Aqua Vega се състоят от две части – A и B. Имаме причина да ги разделим на две части. Оказва се, че ако някои от елементите в част А и част В се поставят заедно по едно и също време, те се утаяват и растението не може да ги абсорбира. Ето защо би трябвало първо да добавите компонента А и след това – компонента В.

CANNA Aqua Vega