CANNA Aqua Flores

CANNA Aqua Flores е пълноценен тор за растения, който съдържа всички основни елементи, необходимо за оптималното им отглеждане. Aqua Flores се използва при рециркулационни системи, като например системите от типа NFT или приливните и отливните системи.

Предимствата на Aqua Flores

  • По време на цъфтежната фаза е изключително важно да дадете на растението всички необходими хранителни вещества директно и в подходящите количества. Aqua Flores стимулира растежа на плодовете и съдържа всички необходими елементи, които са задължителни за протичане на фазата на цъфтеж. Например по време на фазата на цъфтеж растенията се нуждаят от по-малко азот. Нуждите им обаче от калий и фосфор са по-големи. Продуктът Aqua Flores е богат на тези елементи, а специалните хелатирани микроелементи дават възможност за директна абсорбция, водеща до перфектен цъфтеж.
  • Aqua Flores стимулира образуването на плодове и придава на всяко растение неговия характерен аромат.
  • Продуктът Aqua Flores е лесен за употреба, разтваря се директно и е изключително подходящ за отглеждане на растения в рециркулационни хидропонни системи. Той съдържа стабилизатори на pH, така че не е необходимо да регулирате pH.
  • Хранителният състав на Aqua Flores също така е съставен от силиций, както и от хуминови и фулвинови киселини.

Защо се наричат “торове А&B”?

Торовете CANNA Aqua Flores се състоят от две части – A и B. Имаме причина да ги разделим на две части. Оказва се, че ако някои от елементите в част А и част В се поставят заедно по едно и също време, те се утаяват и растението не може да ги абсорбира. Ето защо би трябвало първо да добавите компонента А и след това – компонента В.

CANNA Aqua Flores