Разбира се, има много причини да изберете продуктите на CANNA. Голямата репутация на CANNA е изградена вследствие на нейните усилия да бъде неизменно водеща компания по отношение на новите разработки в своята област. Да не забравяме, че торовете на CANNA са най-използваните в световен мащаб!

Защо да изберем CANNA?

Качеството на торовете на CANNA, както и на хранителните среди, е неизменно добро и тези продукти отговарят на най-високите изисквания за качество. На производителите се гарантират добри резултати, защото CANNA извършва контрол върху производствения процес, като се започне от суровините и се стигне до завършения продукт. Качеството се доказва само!

Торове CANNA HYDRO

От пускането си на пазара CANNA Hydro Vega и CANNA Hydro Flores се използват в световен мащаб от много удовлетворени производители. Съставът на продуктите в продуктовата линия HYDRO е приспособен към нуждите на бързорастящите растения. CANNA Hydro Vega и CANNA Hydro Flores съдържат всички елементи, от които се нуждае едно растение, под форма, която може да се абсорбира директно, като гарантират оптимален прием още щом растението започне да расте. В резултат на това се получават максимално добри добиви и пълноценна на вкус продукция. Когато се отглежда в хидрокултура, растенията са 100% зависими от хранителните вещества, които им се предоставят чрез поливната вода. И тъй като тази поливна вода обикновено е чешмяна вода, CANNA е оптимизирала своите продукти в зависимост от различните видове чешмяна вода. Продуктите са предназначени да предотвратят натрупването на соли, които са вредни за околната среда.

По правило продуктите на CANNA се разграничават въз основа на две важни фази в развитието на растенията. Отначало растенията ще се развият на височина и ще пуснат много листа по време на фазата на растеж (вегетативната фаза). CANNA е разработила торът CANNA Hydro Vega специално за тази фаза. След това растенията преминават във фазата на цъфтеж (генеративната фаза). Тъй като изискванията на растенията се променят, те се нуждаят от различен тор: CANNA Hydro Flores.

CANNA Hydro Vega

Image
CANNA Hydro Vega

CANNA Hydro Vega е пълноценено тор, предназначен за фазата на растеж и по-специално за отглеждането на растения върху инертна среда. Бързият и здрав растеж се характеризира с израстването на енергични издънки и добро развитие на кореновата система, което лежи в основата на постигането на първокласни резултати. CANNA Hydro Vega съдържа всички хранителни вещества, от които се нуждаят растенията през тази фаза. Необходимо е да прилагате този хранителен разтвор от 1 до 3 пъти дневно.

Трябва също да се уверите, че дренажната система е устроена така, че от 10 до 20 процента от поливната вода с хранителни вещества се оттича. При нормални условия ще са ви необходими от 3 до 5 литра хранителен разтвор на квадратен метър дневно.

CANNA Hydro Flores

Image
CANNA Hydro Flores

CANNA Hydro Flores е разработен специално за фазата на цъфтеж. По време на фазата на обилен цъфтеж на растенията всички хранителни вещества трябва да са на разположение – бързо и в правилните количества – на растенията, които да ги абсорбират директно.

Затова, когато използвате CANNA Hydro Flores, се уверете, че дренажната система е устроена така, че от “подложката” от минерална вата се оттича от 10 до 20 процента поливна вода. По принцип това означава да се изразходва от 4 до 6 литра на квадратен метър дневно.

Това ще гарантира, че всички елементи се подават директно към растенията, когато те се нуждаят от тях.

Преминаване от Vega към Flores

Как да разберете кога да смените торовете? През първите две седмици растенията ще показват силен растеж и ще се нуждаят от значително повече вода. Когато започнат да се формират първите цветове, идва времето за преминаване от CANNA Hydro Vega към CANNA Hydro Flores, което обикновено се случва от 1 до 3 седмици след началото на 12-часовия светлинен режим.

Да промиваме ли струйно?

За да се предотврати натрупването на торове и следователно евентуален излишък или недостиг на хранителни вещества в растенията, плочите от минерална вата трябва да се промиват струйно. Ако до края на втората седмица не е било нужно да промивате струйно плочите от минерална вата, е препоръчително да го сторите през третата седмица. При изключителни обстоятелства чрез струйно промиване с CANNA FLUSH се постига по-добър почистващ ефект, отколкото чрез струйно промиване с обикновена вода.

Етикети :