CANNA – поглед отвътре

Задавали ли сте си някога въпроса какво се случва с продуктите на CANNA, преди да се озоват в магазина? След дълги години на трупане на знания и експертен опит CANNA ни предлага за първи път да я погледнем отвътре, за да видим цялостния производствен процес, който започва в Центъра за научни изследвания и завършва с всички произведени от нея хранителни вещества, добавки и субстрати.

Центърът за научни изследвания към CANNA се занимава с научно-изследователска работа с акцент върху иновациите, свързани с отглеждането на растения и производството на субстрати и хранителни вещества. При най-разнообразни условия там се тестват различни формули за растителни торове, различни видове осветление и други продукти, които са важни за отглеждането на растения. Всичко се свежда до това да се открие от какво точно се нуждае дадено растение, както и да се разработят най-добрите “рецепти” за нашите хранителни вещества.

Коя е причината продуктите на CANNA да имат такъв успех? Защо някои съставки са толкова ефикасни в качеството си на стимулатор? Нашите лаборатории дават отговор на тези въпроси, както и на много други.

Производственото съоръжение на CANNA е специализирано в производството и дистрибуцията на хранителни вещества за растенията. В него са внедрени най-съвременни технологии както за обработка на крайни продукти с високо качество, така и за всички процеси, свързани с логистиката.

В рамките на ежедневните производствени процедури се осъществява допълнителен контрол на качеството, което гарантира спазването на стандартите на CANNA.

От началото до края – всичко е с марка CANNA.